HTML

DIN 875: Katalogizált német humor

Műsorajánló, kedvcsináló azoknak, akik nyitottak az igényes német nyelvű humorra. Derrick nyomoz a germán wicc után, avagy le az előítéletekkel! (hisz Hitler is osztrák volt). Intellektuális Schunkeln nem csak germanisztika, német alapszakos bölcsészeknek à la BAUHAUS minimal style

Friss topikok

Linkblog

Kurt Krömer - Kröm de la kröm

2010.02.22. 08:00 :: Chazz Reinhold

"Sieht aus wie Heintje, spricht wie Marilyn Manson"
 

Kurt Krömer humorista, színész, forgatókönyvíró de elsősorban egy anarchista bohóc-műsorvezető, aki vendégeivel / vendégein humorizál. Megjelenésére jellemző, hogy biztos kézzel választja ki a legkevésbé összeillő ruhadarabokat, melyek legfeljebb 20 évvel ezelőtt számítottak divatosnak.

Sajnos a legjobb adásait nem találtam a neten, viszont többször ismétlik műsorait az ARD, rbb, wdr csatornáin.

 

 

 

 

 

 

 

de.wikipedia.org/wiki/Kurt_Kr%C3%B6mer

www.kurtkroemer.de/

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://din-875-nemet-humor.blog.hu/api/trackback/id/tr361779127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsabi 2010.02.23. 22:28:25

Na ezt a faszit sokaig nem tudtam hova tenni, neha nagyon ferde a humora, de jo :)) Szerintem az egesz musor dizajnja a 80as eveket idezi, pontosabban, a 80as evekbol ittmaradt diszletek filingjet :) Nekem az ujabb musorai sokkal kiforrottabbnak tunnek, kar hogy nem talaltad oket.. :(

Chazz Reinhold 2010.02.24. 14:41:20

Sajnos egyre többször akadok olyan videolinkre, amit idő közben levetettek az adott műsor producerei :(

Tsabi 2010.02.24. 18:08:11

@Chazz Reinhold: amivel akkor nem lene problema, ha az itteni hulye torvenyek miatt nem csak 2 hetig lehetne megnezni a mediathekben a videokat. Neha a tulszabalyozas es a mindenkinek megfelelni akaras pont a hatekonysagot csokkenti..
süti beállítások módosítása